Mora Fluffy Paws är ett katteri i Mora som vi startade i maj 2022. Det har funnits minst två katter i hemmet under varje år de senaste 35 åren vilket varit berikande för oss och våra barn på olika sätt.

Just nu har vi två Birmablandningar på 18 och 19 år och  en Maine coon; Ragnar, som är inne på sitt 16 år. Han ser till så att alla öron är putsade och att alla i flocken mår bra. I familjen finns även en irländsk terrier, Nisse och en borderterrier; Bodil.

Efter att ha levt med olika typer av katter har vi fastnat för Maine coon har har fått förtroendet att ta in Majlis och Bosse i familjen. Den 17 maj 2022 föddes åtta underbara kattungar och vi njuter av att uppleva deras utveckling dag för dag. Det känns skönt att alla åtta nu hittat sina för alltid hem och vi ser fram emot nästa kull

Vi planerar att ha 1-2 kullar per år. Våra katter är familjemedlemmar som lever med oss; min man, mig och våra hundar. Vi har sex vuxna barn och ett gäng barnbarn i varierande åldrar så våra katter är vana vid både barn och hundar. 

För oss är det viktigt att varje katt får det bra och får den omsorg som den behöver för att vara en frisk och harmonisk individ.

Mora Fluffy Paws finns på Facebook; Mora Fluffy Paws och på Instagram; morafluffypaws

Hör gärna av dig med frågor på mailen; lena@ericson.st